STIGA
ROBOTTI­RUOHONLEIKKURI

Ruohonleikkuu voi olla raskasta työtä, joten miksi se pitäisi tehdä itse? Anna sen sijaan STIGA robottileikkureiden hoitaa puutarhasi.
STIGA-leikkurit myy ja asentaa Etelälapin alueella SEO TERVOLA.

Varaa maksuton kartoitus!

STIGA
Autonomiset robottiruohonleikkurit

Uudet autonomiset STIGA-robottiruohonleikkurit ovat täysin rajakaapelittomia. Asennus tehdään STIGA GO -sovelluksen kautta, ja työskentelyalue on täysin mukautettavissa. Ne hyödyntävät AGS-teknologiaa, suunnittelevat leikkuukertansa älykkäästi ja vaalivat nurmikon terveyttä siistillä leikkauksella, joka suoritetaan vain kahdesti päivässä. Ne on varustettu 4G-yhteydellä, joka varmistaa robotin jatkuvan yhteyden ja asianmukaisen toiminnan sekä erinomaisen tarkkuuden.

Expert A5000

STIGAn autonomiset robottileikkurit eivät tarvitse rajakaapelia tai rajalankaa. Asennus on virtuaalinen ja robotin työskentelyaluetta voidaan mukauttaa milloin tahansa. Patentoidun AGS-teknologian ansiosta robotti voi suunnitella leikkuujaksot alykkäästi. Voit hallita robottiasi täysin STIGA.GO-sovelluksella.

Autonomiset ruohonleikkurit

Expert A3000

Autonomiset ruohonleikkurit

Experience A1500

Autonomiset ruohonleikkurit

ASENNUS

3. AVAIMET KÄTEEN PERIAATTEELLA

Robottileikkurin voi asentaa myös itse. Jos sinulla on yksinkertainen piha, asennus on siihen helppoa. Asiantuntijamme osaa suositella miksi ja milloin asennuspalvelua kannattaa käyttää.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIMME!

Varaa maksuton kartoitus ja teemme leikkurin valinnasta selkeää ja vaivatonta.